İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli barıştı!

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses ve ayrıldığı sevgilisi Yasemin Şefkatli tekrar bir araya geldi. Barıştıkları öne sürülen ikiliden Şefkatli'nin geçtiğimiz gün Bebek'te çekilen fotoğrafındaki tek taş detayı, iddiaları doğruladı. İlişkilerine ikinci bir şans veren çiftin temkinli davrandığı ortaya çıktı.

İlişkilerine ikinci bir şans vererek İdo Tatlıses ile barışan Yasemin Şefkatli, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

BARIŞTIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Milliyet'in haberine göre, geçtiğimiz haziran ayında ayrılan ikilinin, İdo’nun annesi Derya Tuna’nın araya girmesiyle barıştığı iddia edildi. Çiftin sosyal medyadan birbirlerini sosyal medyada takibe almaması, "İkili, temkinli davranıyor" dedirtti.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli barıştı!

"KONUŞMUYORUM"

Atm’den para çeken Yasemin Şefkatli, gazetecilerin sorularını, “Konuşmuyorum, teşekkür ederim" diyerek, geçiştirdi.

TEKTAŞINI GERİ TAKTI

Genç modelin, tektaşını tekrar parmağına taktığı görüldü.Çiftin konu hakkın açıklama yapıp yapmayacağı ve ne zaman birlikte görüntü vereceği ise merak konusu oldu.

"ARKANA BAKMA!"

İdo Tatlıses, ata bindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından "Arkaya bakmalı mı?" notu düşerek paylaşmıştı. İdo Tatlıses'e eski sevgilisinden yanıt gecikmemişti. Şefkatli, arkadaşıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını, "Arkana bakma" notuyla paylaşarak Tatlıses'e gönderme yapmıştı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli barıştı! - Resim : 2

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli barıştı! - Resim : 3

 

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli barıştı! ile ilgili etiketler İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli barıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.