İdlib'deki hain tuzağın perde arkasındaki çok çarpıcı gerçekler!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin dikkat çeken başlıklarının değerlendirdi...

Suriye'nin İdlib kentinde M4 karayolunda TSK konvoyunun geçişi sırasında, meydana gelen patlamada Elazığlı Piyade Teğmen Canbert Tatar şehit düştü. Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "27 Mayıs'ta İdlib bölgesinde icra edilen yol kontrol devriyesi esnasında arama bölgesinin 250 metre güneyinde meydana gelen ve sebebi henüz tespit edilemeyen bir patlamanın tesiriyle kahraman bir silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." bilgisi paylaşıldı.

HAİN TUZAĞIN ARKASINDA KİM VAR?

SuperHaber programcısı Metehan Demir, saldırının perde arkasını ve sahada yaşanan son gelişmeleri SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan'a değerlendirdi. MSB açıklamasına dikkat çeken Demir, "Arama bölgesinin 250 metre güneyinde meydana gelen ve sebebi henüz tespit edilemeyen bir patlamadan söz ediliyor. Görüntülerde çok büyük bir patlama olduğu anlaşılıyor. Belli ki uçakla gerçekleştirilen bir saldırı var. Yani patlayan el yapımı bir patlayıcı değil, belki bir mühimmat deposu. Orada Rusya ve rejim uçakları uçuyor" diye konuştu.

"HAZİRAN AYI ÇOK SICAK GEÇEBİLİR"

Bölgede sıcak gelişmelere hazır olmamız gerektiğini vurgulayan Metehan Demir, "Görünen o ki haziran hayli sıcak geçecek. Ancak Türkiye'nin de bölgede çok ciddi sürprizleri var. Bunların hazırlıkları sürüyor." ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

İdlib'deki hain tuzağın perde arkasındaki çok çarpıcı gerçekler! ile ilgili etiketler Metehan Demir Suriye İdlib TSK Elazığ Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.