İdlib'de sivillere saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti

Suriye'nin İdlib bölgesinde hain bir saldırı gerçekleşti. Esed rejimi blgesinden yapılan top atışı nedeniyle 4 sivil hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, saldırı sonrası gerekli karşılığın verildiğini bildirdi.

Suriye'nin İdlib bölgesine top atışıyla saldırı gerçekleşti. Saldırıda 4 sivil hayatını kaybetti. Milli Savunma Bakanlığı, "Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir" ifadelerini kullandı.

İşte Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Rejim bölgesinden yapılan top atışları ile İdlib’de bulunan masum siviller hedef alınmış, 4 sivil hayatını kaybederken 4 masum sivil de yaralanmıştır. Belirlenen hedefler derhâl kara ateş destek vasıtalarımız ile ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiştir."

İdlib'de sivillere saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Suriye İdlib Saldırı Milli Savunma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.