İdlib'de 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de TSK'ya ait bir ikmal konvoyuna düzenlenen roketli saldırıda 1 askerin hayatını kaybettiğini ve 4 askerin de yaralandığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib bölgesinde TSK'ya ait bir konvoya roketli saldırı düzenlendiğini, 1 askerin hayatını kaybettiğini ve 4 askerin de yaralandığını duyurdu.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bahar Kalkanı Harekât Bölgesinde (İdlib) 10 Mayıs 2021 tarihinde ikmal konvoyumuza yapılan roketli saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.
Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

İdlib'de 1 asker şehit ile ilgili etiketler İdlib Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.