İdlib şehitlerinin helallik istediği görüntüler ortaya çıktı

Suriye'nin İdlib kentinde 27 Şubat tarihinde Rusya destekli Esed rejiminin alçak saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Batuhan Tank’ın aynı saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emin Yıldırım ile birlikte çektiği video ortaya çıktı. Şehitler, operasyonlar öncesinde birbirlerinden helallik istedi.

27 Şubat günü İdlib bölgesinde Esed’e bağlı rejim güçlerinin hava saldırısı sonucu 33 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Osmaniyeli Uzman Onbaşı Batuhan Tank ve Hataylı Uzman Onbaşı Emin Yıldırım’ın bir grup silah arkadaşı ile birlikte sosyal medya uygulamasına çektikleri video ortaya çıktı.

BİRBİRLERİNDEN HELALLİK İSTEDİLER

Videoda ilk olarak Hataylı şehit Uzman Onbaşı Emin Yıldırım görülüyor. Ardından ise Osmaniyeli şehit Uzman Onbaşı Batuhan Tank videoda görülerek "Ömer" diye seslendiği birinden helallik istiyor ve “Benim hakkım varsa helal olsun” diyor.

''UĞURLAR OLSUN...''

Ardından da şehitlerin diğer silah arkadaşları videoda sırasıyla sevdiklerine selam gösteriyor. Şehitlerin İdlib’e giderken çektiği anlaşılan ve 45 saniye süren videoda ise Selda Bağcan’ın uğurlar olsun şarkısı çalıyor.

(İHA)

İdlib şehitlerinin helallik istediği görüntüler ortaya çıktı

BAHAR KALKANI BİLANÇOSU AÇIKLANDI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Harekâtın başlangıcından bu yana; 3 uçak, 8 helikopter, 3 İHA, 151 tank, 47 top/obüs, 52 ÇNRA, 8 hava savunma füze sistemi, 12 tanksavar silahı, 4 havan, 24 zırhlı araç, 27 zırhlı muharebe aracı, 34 silahlı pikap, 60 askeri araç ve 10 mühimmat deposu imha edilmiş,  3138 Rejim unsuru da etkisiz hale getirilmiştir.

Operasyonlarımız, Mehmetçiğe ve masum sivillere uzanan kanlı eller kırılana dek devam edecektir.'' ifadeleri yer aldı.

 

İdlib şehitlerinin helallik istediği görüntüler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Suriye Şehit İdlib Emin Yıldırım Batuhan Tank
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.