İdlib şehit isimleri ve memleketleri! Son dakika yaralı isimleri

İdlib şehit isimleri! Son dakika gelen bilgiye göre, İdlib'de 2 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı,2 askerin şehit olduğu, 5 askerin yaralandığı açıkladı. Detaylar haberimizde...

İdlib şehit isimleri! Milli Savunma Bakanlığı bir son dakika bilgisi paylaştı. Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejimin düzenlediği hava saldırılarında 2 askerin şehit olduğu, 5 askerin yaralandığı belirtti.

Şehitlerin isimleri henüz belli değil. Açıklandığı zaman haberimizde yer alacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; 50’den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap, 1 obüsün imha edildiği öğrenilmiştir.

Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz.

 Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Belirlenen hedefler ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir.

İdlib şehit isimleri ve memleketleri! Son dakika yaralı isimleri ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Son dakika İdlib Şehit Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.