İdil Fırat'tan alyans açıklaması!

Geçtiğimiz Eylül ayında yakışıklı oyuncu Mert Fırat ile dünya evine giren İdil Fırat, yüzük takmadığı iddialarına cevap verdi. Alyansının görünmediği fotoğraflar için " Bazı karelerde diğer elim çıkmış benim için anlamı büyük hiç çıkarmıyorum" açıklamasını yapan Fırat, eşiyle bir kaç kitap aldıktan sonra AVM'den ayrıldı.

Habertürk'ün haberine göre, bir AVM'de alışveriş yapan çift kendilerine bir kaç kitap aldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıyan fotoğraflarda alyans takmadığı gözlenen İdil Fırat, "Ben alyans takıyorum, bazı fotoğraflarda diğer elim çıkmış benim için anlamı büyük hiç çıkarmıyorum" dedi.

SESİNİ SEVİYORUM

Eşinin sesini de çok beğendiğini vurgulayan İdil Fırat "Mert'in en çok 'Nilüfer' şarkısını söylemesini seviyorum" diye sözlerine ekledi.

İdil Fırat'tan alyans açıklaması!

İdil Fırat'tan alyans açıklaması! ile ilgili etiketler İdil Fırat Mert Fırat alyans
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.