İdil Fırat hastaneye kaldırıldı!

Başarılı oyuncu Mert Fırat, Maslak'ta bir hastanede görüntülendi. Fırat, eşi İdil Fırat'ın rahatsızlandığı için hastaneye geldiğini dile getirdi. Bu şekilde poz vermek istemeyen İdil Fırat'ın tekerlekli sandalyeyle arka kapıdan çıktığı öğrenildi.

Geçen ay İzmir'de İdil Fırat ile evlenen oyuncu Mert Fırat önceki akşam oyuncu arkadaşı Didem Balçın ile Maslak'ta bir hastanedeydi.

Habertürk'ün haberine göre, eşi İdil Fırat'ın rahatsızlandığını ve hastaneye kontrole getirdiğini söyleyen oyuncu, İdil Fırat'ın soğuk algınlığına yakalandığını belirtti.

İdil Fırat hastaneye kaldırıldı!

Güzel oyuncu Didem Balçın ise, "Soğuk algınlığına yakalanmışım ben de kontrol yaptırdım" dedi. Mert Fırat, hastaneyi tekerlekli sandalye ile terk eden eşi İdil Fırat'ın görüntülenmemesi için, otoparktan çıkarak evlerinin yolunu tuttu.

İdil Fırat hastaneye kaldırıldı! ile ilgili etiketler Mert Fırat İdil Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.