İddialı yarışmacı Survivor'a veda etti!

Sevilen yarışma programı Survivor'a eleme potasında Mustafa Kemal, Adem ve Sahra vardı. Yapılan halk oylaması sonucu yarışmanın iddialı isimlerinden olan Sahra Işık adaya veda etti.

Hız kesmeden devam eden Survivor 2018' veda isim belli oldu. Haftalar sonra iki kez dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında, adaya veda eden isim Sahra Işık oldu.

SMS OYLAMASINDA DEĞİŞİKLİK

Acun Ilıcalı açıkladı: Bu akşam sürpriz bir konsey yapılacak. Sembol finallerinin ardından yapılacak konseyde toplu oylama yapılacak. Bunun sebebi bundan sonra dominicte sadece bir kez daha oylama yapılacak. Hızlandırılmış çekimler sonrası başka oylama yapılmayacak. Toplu oylama salı akşamı başlayacak Cuma akşamı sona erecek. Ondan sonra bir kez daha olacak ve başka olmayacak.

İddialı yarışmacı Survivor'a veda etti!

HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ

Erkeklerde birinci olan isim Hakan; ikinci isim ise Anıl oldu. Kadınlarda birinci olan isim Birsen; ikinci olan isim ise Nagihan oldu.

İddialı yarışmacı Survivor'a veda etti! ile ilgili etiketler Survivor kim elendi sahra
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.