İddialı seçimler yapan Defne Samyeli sahne kıyafetlerinin eleştirilmediğini söyledi

Son dönemde kariyerinde değişiklik yaparak şarkıcılıkta karar kılan eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, konserlerinde giydiği cesur ve iddialı elbiseleri hakkında konuştu. Samyeli, "Kostümlerimi eleştiren olmuyor, kıyafetlerim beğeniliyor" dedi. Samyeli, Gülşen'in sahne kıyafetlerini beğendiğini de belirtti.

Sunuculuk ve oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan 49 yaşındaki Türkiye eski güzeli Defne Samyeli, önceki gün Nişantaşı'ndayda görüntülendi. Samyeli, arkadaşlarıyla birlikte gittiği mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konserlerinde giydiği iddalı ve dekolte kıyafetleri hakkında konuşan Samyeli, meslektaşı Gülşen hakkında da yorumda bulundu.


''GÜLŞEN'İN KIYAFETLERİNİ BEĞENİYORUM''

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sahne aldığı mekanlarda giydiği kıyafetleri için "Beğenilmesi hoşuma gidiyor." diyen Defne Samyeli, popçu Gülşen'in kostümleriyle ilgili de "Takip edemiyorum ama beğeniyorum. İşine özenerek yaklaşan birisi, işine özenerek yaklaşan herkesin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İddialı seçimler yapan Defne Samyeli sahne kıyafetlerinin eleştirilmediğini söyledi

Ayrıca kostümlerini eleştirenlerin olmadığını söyleyen Samyeli, sahne programlarının yoğun olduğunu belirtti. Ünlü isim, müzikal tiyatroyu sevdiğini, müzik üzerine eğitimler aldığını, yurt dışı konser programlarının olduğunu ve dört saatlik uykuyla yoğun tempoda çalıştığını ifade etti.

Defne Samyeli, ayrıca geçtiğimiz günlerde erkeklere güveninin kalmadığı yönünde bir açıklamada bulunmadığını da belirterek, bu konuda kadın ve erkek ayrımı yapılmaması gerektiğini söyledi. Samyeli, daha sonra "Önce insanlar aynada kendilerine bakıp ne kadar güvenilir ya da güvenilmez olduklarını tartmaları gerekiyor." dedi.

İddialı seçimler yapan Defne Samyeli sahne kıyafetlerinin eleştirilmediğini söyledi - Resim : 2

Kendi kişisel yolculuğuna önem verdiğini söyleyen Defne Samyeli, her yaşadığı olayda insanlarla olan ilikkilerinde ne anlatıyor ona baktığını, olumsuzluklar karşısında birilerinin ülkeyi ve ekonomiyi ya da başka şeyleri suçlamanın kolay olduğunu ifade etti.

İddialı seçimler yapan Defne Samyeli sahne kıyafetlerinin eleştirilmediğini söyledi ile ilgili etiketler Defne Samyeli Konser Gülşen kıyafet sahne tarz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.