İddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Yasmin Erbil'den 'yatak pozu' haberlerine tepki

Sosyal medyada yaptığı her paylaşımla gündem olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu ve sunucu Nergis Kumbasar'ın 24 yaşındaki kızları Yasmin Erbil, kendisiyle ilgili yapılan 'yatak pozu' haberlerine tepki gösterdi.

Mehmet Ali Erbil'in 1898 yılında evlenip 7 yıl evli kaldığı oyuncu eşi Nergis Kumbasar'dan dünyaya gelen 24 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, sosyal medyayı aktif kullanıyor. 307 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımları ve güzelliğiyle sık sık gündem olan Erbil iddialı yeni bir paylaşıma daha imza attı. Yatağın üzerinde uzanırken ölümsüzleştirdiği siyah beyaz bir karesini paylaşan Yasmin Erbil'e sosyal medyadan yorum ve beğeni yağdı.

 
Yasmin Erbil'den 'yatak pozu' haberlerine tepki


Kısa sürede gündem olan fotoğraf karesiyle ilgili yapılan haberlere ve atılan başlıklara tepki gösteren Erbil, 'Mükemmel habercilikte bugün' notunu düştü. Instagramın hikaye kısmından söz konusu pozunu da yayınlayan Erbil fotoğrafına 'Bahsedilen poz' yazdı.

İddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Yasmin Erbil'den 'yatak pozu' haberlerine tepki - Resim : 2

Yasmin Erbil'den 'yatak pozu' haberlerine tepki

Anne ve babası gibi oyuncu olmak isteyen Erbil, en son FOX Tv'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Canan karakterine hayat vermişti.

 

İddialı pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Yasmin Erbil'den 'yatak pozu' haberlerine tepki ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Nergis Kumbasar Sosyal Medya Instagram yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.