İddiaların ardı arkası kesilmiyor! Mustafa İnce tarafından dolandırılan onlarca kişi pankartlarla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı

Atv ekranlarının sevilen isimlerinden biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün ilginç olaylar yaşanıyor. Kayıp, faili meçhul cinayetler ve anlaşmazlıkları konu alan programda bugün neler yaşanacağı merak ediliyor. Son olarak programa konu olan Tuba Koçman’ın dolandırılma hikayesi sıkça araştırılıyor. Peki, Müge Anlı Tuba Koçman’ın dolandırılma hikayesinde neler oldu? İşte, detaylar…

Hafta içi her gün Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugün özellikle Tuba Koçman’ın dolandırılma hikayesi ile ortaya çıkan zincirleme dolandırıcılık olayı merak ediliyor. Konuyla alakalı tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı Tuba Koçman, arkadaşının vesilesi ile tanışıp, tanıştıktan iki gün sonra sevgili olduğu Mustafa İnce tarafından 400 bin lira dolandırıldı. Yağ ve deterjan satarak para kazandığını söyleyen Mustafa İnce, kar payına ortak olma vaadiyle Tuba Koçman’dan binlerce lira para aldı. Koçman'ın ablası Pınar'ı da 424 bin lira dolandıran Musta İnce, izleyenleri hayerete düşürdü.

Mustafa İnce, karlı yağ işi vaadiyle onlarca kişiyi dolandırdı. Tuba Koçman’ın yayına çıkması ve dolandırılma hikayesini anlatması üzerine birçok kişi canlı yayına telefonla bağlanarak aynı kişi tarafından aynı yöntemle dolandırıldıklarını anlattı.

DOLANDIRILAN KİŞİLER PANKARTLA PROGRAMA KATILDI

Mustafa İnce tarafından binlerce lira dolandırılan vatandaşlar bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Pankartla programa katılan izleyicilerin dolandırıldıkları miktarda pankartlarda yer aldı. İnce’nin 40 tane suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

İddiaların ardı arkası kesilmiyor! Mustafa İnce tarafından dolandırılan onlarca kişi Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı

İşte, Mustafa İnce tarafından dolandırılan kişiler…

Şaban Yıldız, 1 milyon lira dolandırıldı.

Avukat Başak Atalay’ın dört müvekkili 860 bin lira dolandırıldı.

Hüseyin Mert, 650 bin lira dolandırıldı.

Canlı yayına telefonla bağlanan vatandaşlardan biri Mustafa İnce tarafından 6 milyon TL dolandırıldığını söyledi.

İddiaların ardı arkası kesilmiyor! Mustafa İnce tarafından dolandırılan onlarca kişi pankartlarla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.