İddialara yanıt vermek yerine Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı!

Son günlerde hakkında çeşitli suçlamalar gündeme getirilen Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, bu iddialar hakkında sessizliğini koruyor... Ancak rektörden bu konuda tartışma yaratan bir adım geldi. Rektör Polat, hakkındaki iddialara yanıt vermek yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte görüntülendiği bir fotoğrafını paylaştı!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat hakkında, sosyal medyada, kendisine ağır suçlamaların yöneltildiği iddialar ortaya atıldı.

Rektörün, evinde yardımcı olarak çalışan bir kişinin maaşını yıllardır üniversiteye ödettiği öne sürüldü. 

Ayrıca birden fazla makam odası yaptırdığı, sekreterlerini öğretim görevlisi kadrolarına aldığı gibi bazı suçlamalar da yöneltildi. Bu suçlamalar karşısında sessizliğini koruyan rektör Refik Polat’tan ise son olarak sürpriz bir hamle geldi.

Polat, Twitter hesabının profil fotoğrafına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını koydu.

Rektörün hakkındaki iddialara yanıt vermek yerine sosyal medya hesabından Erdoğan ile resmini paylaşması tartışma yarattı.

İddialara yanıt vermek yerine Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı!

İddialara yanıt vermek yerine Erdoğan ile fotoğrafını paylaştı! ile ilgili etiketler Rektör Karabük Refik Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.