İddialar doğru çıktı! Selin Ciğerci basketbolcu bir isimle aşk yaşadığını itiraf etti

2 yıl evli kaldığı futbolcu Gökhan Çıra'dan boşandıktan sonra 'severek ayrıldım' şeklindeki açıklamalarıyla yeniden barışma ihtimalleri olduğunu düşündüren sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, basketbolcu bir isimle aşk yaşamaya başladı. Hakkında çıkan iddiaları doğrulayan Ciğerci, 'Ciddi bir birliktelik olmadığı için kendisinin ismini açıklamam etik olmaz' dedi.

Kendisinden 12 yaş küçük futbolcu eşi Gökhan Çıra’dan 10 Eylül'de ay anlaşmalı olarak 15 dakika içerisinde boşanan 37 yaşındaki Selin Ciğerci, yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz akşam bir mekanda birlikte görüntülendiği basketbolcu ile ilgili Selin Ciğerci, Posta'dan Ömercan Altay'a konuştu.

Geçtiğimiz ay Gökhan Çıra ile anlaşmalı bir şekilde yollarını ayıran Show TV'de yayınlanan '1 Başka Güzel' programında jüri üyeliği yapmaya başlayan Selin Ciğerci’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Henüz bir ay önce 2 yıllık evliliğini sonlandıran Selin Ciğerci hakkında çıkan aşk iddiaları hakkında şunları söyledi;


'DENEME AŞAMASINDAYIZ'

“Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye’de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor. Denilenler gibi aramızda ciddi bir şey yok. Deneme aşamasındayız. Belki olur belki olmaz, belki bir hafta sonra görüşmeyi sonlandırabiliriz. Şuan için birbirimizi tanıma evresindeyiz sadece. Ciddi bir birliktelik olmadığı için kendisinin ismini açıklamam etik olmaz”

 

 

 

İddialar doğru çıktı! Selin Ciğerci basketbolcu bir isimle aşk yaşadığını itiraf etti ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.