İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı Bodrum tatilinde belgelendi

Geçtiğimiz haftalarda final yapan FOX TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Masumiyet'in oyuncuları İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, dizinin bitmesinin ardından soluğu Bodrum Gümüşlük'te aldı. Aşk yaşadıkları iddialarını yalanlayan çift el ele görüntülendi.

13 bölüm süren Masumiyet dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Dizinin yıldızları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan tatil yapmak için Bodrum'a gitti. Adları sürekli aşk iddialarına karışan çift, çıktıkları tatilde kameralara el ele yakalandı.

İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı  Bodrum tatilinde belgelendi

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Daha önce aralarında bir ilişki olmadıklarını söyleyen oyuncu İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, Gümüşlük'te geçirdikleri baş başa tatilin son gününde fena yakalandı. Haklarında çıkan aşk iddiasını yalanlayan ikili, Bodrum Gümüşlük'te Magazin Burada kameralarına el ele yakalandı. Bir mekanda kahvaltı yapan çift daha sonra sahile indi.

İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı  Bodrum tatilinde belgelendi - Resim : 2

Çiçeği burnunda sevgililer, bir süre el ele dolaştı. Hatta aşka gelen Tütüncü, bir ara sevgilisinin elini öptü. İlişkilerini gizli yaşamak isteyen çift, basın mensuplarını görünce ise panik oldu.

İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı  Bodrum tatilinde belgelendi - Resim : 3

"KOŞ SERKAY, BİZİ ÇEKİYORLAR"

Kahvaltı yaptıkları mekandan ayrıldıktan sonra el ele Gümüşlük sahilinde yürüyen ikili, "fotoğrafları yayınlamayın" dedikleri tatilde birlikteliklerini gözler önüne serdi. Objektiflerin görüntü aldığını gören 25 yaşındaki güzel, "Koş Serkay, bizi çekiyorlar. Müdahale et. Son günümüzde de yakalanılmaz ki" diyerek panikle sevgilisine seslendi.

İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı  Bodrum tatilinde belgelendi - Resim : 4

"SAKLAYARAK AŞK YAŞIYORUZ"

Takvim'de yer alan habere göre; Kendilerini görüntüleyen gazetecilerin yanına gelen Tütüncü, "Kimse bilmiyor. Saklayarak yaşıyoruz, ne menajerlerimiz ne de en yakın arkadaşlarımız aşk yaşadığımızı bilmiyor. Fotoğrafları yayınlamayın, çok yıpranırız" dedi. Sevgilisi İlayda'nın panik yapması üzerine fotoğrafların yayınlanmamasını isteyen yakışıklı oyuncu, dil dökse de gazetecileri bu konuda ikna edemedi.

Geçtiğimiz ay İlayda Alişan'ın Kardeşlerim dizisinin Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak Alişan'ın, Halit Özgür Sarı ile ilişkisini sonlandırdığı ortaya çıktı. Genç oyuncunun,Sarı ile tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silmesi ve ünlü oyuncuyu takipten çıkası iddiaları doğruladı. Yaşanan ayrılığın ardından dizide rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü ile tanışan İlayda Alişan şimdilerde Tütüncü ile gizli saklı aşk yaşıyor.

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI 

Alişan, geçtiğimiz günlerde Tütüncü'yle çıkan aşk iddialarına sosyal medyadan, "Uzun zamandır yaşamımda kimse yok, yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor" demişti.

 

İddialar doğru çıktı... İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü aşkı Bodrum tatilinde belgelendi ile ilgili etiketler İlayda Alişan Bodrum tatil serkay tütüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.