İddiada kaybedip aşkta kazanan Nihat Özdemir, aradığı talihliyi golf sahasında buldu!

“Nihat Özdemir aşkı golf sahasında buldu!” şeklindeki haberlerden sonra ünlü iş adamı ile gazeteci Güntay Şimşek arasındaki iddia yeniden gündeme taşındı. Şimdi, “İddiada kaybetti, aşkta kazandı” yorumları yapılıyor.

“En Zengin 100 Türk listesine bu yıl 7’nci sıradan girdi. Şirketi dev yatırımlara imza atıyor, serveti her yıl artıyor ama iddia sözünü tutmuyor…”  İş insanı Nihat Özdemir’in, golf sahalarında tanıştığı Nursel Çökelek ile büyük bir aşk yaşadığının ortaya çıkmasıyla gazeteci Güntay Şimşek arasındaki iddia yeniden gündeme taşındı.

“İddiada kaybeden Özdemir, aşkta kazandı” şeklinde yorumlar yapılıyor.  Son günlerde sosyetede adından sıkça söz ettiren 72 yaşındaki Nihat Özdemir’in 50'li yaşlarda olan ve emlak işiyle uğraşan Nursel Hanım ile nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

İddiada kaybedip aşkta kazanan Nihat Özdemir, aradığı talihliyi golf sahasında buldu!

Özdemir, Türk iş dünyasının ve Türk sporunun renkli, girişimci, hedeflerini iyi belirleyen, önde gelen isimlerinden biri.

İki konumda da ‘başarıyı ve yüksekleri’ seviyor.

Fenerbahçe yöneticiliği ile başlayan yeşil saha heyecanını, Türk futbolunun tepe kurumuna taşıdı. TFF Başkanlığı koltuğunda oturdu. Kısa bir süre önce de istifa ederek ayrıldı.

Sahibi olduğu Limak ise 2000’lerden bu yana baş döndürücü bir hızla büyüyor. Holdingin, turizmden ulaştırmaya gelecek vadeden dev sektörlerde katıldığı ihalelerde sergilediği güçlü performans, deyim yerindeyse gıptayla izleniyor. Kazandıkça da servet hanesine milyon dolarlar ekleniyor. Bu da Nihat Özdemir’e ‘patronlar dünyası’nda da zirvenin yolunu açıyor.

SÖZ SENETTİR!

Nihat Bey’in, konuşmaları, demeçleri, öngörüleri dikkatle izleniyor. Bir söz söylerse ‘not’ ediliyor, bir söz verirse, ‘senet’ sayılıyor.

Ama ne yazık ki bu senet gibi söz ayrıcalığı yara alıyor!

Neden mi?

Ünlü iş adamı Nihat Özdemir’le ilgili internette elden ele dolaşan bir video, tam da bu noktada, ‘söz verilirse tutulmalı’ tartışmasını, ‘senet’ gibi ‘iddia’yla yeniden gündeme taşıyor. İddia, iş dünyası kulislerinde de bir numaralı gündem. 

“29 EKİM 2017” İDDİASI

Görüntülerdeki ikili sohbet, proje finansmanı anlaşmasına yönelik imzaların atılmasının ardından, 3. Havalimanı’nın ortaklarından Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir ile havacılık sektörünün önde gelen gazetecilerinden ve Airport programının yapımcısı Güntay Şimşek arasında geçiyor. Habertürk ekranları ve Show Haber’de de yayınlanan iddianın konusu ise, İstanbul Havalimanı’nın açılış tarihi.  Özdemir, gayet net olarak ilk belirlenen tarih olan 29 Ekim 2017’de hizmete gireceğini söylüyor. Şimşek ise “Bu tarihe yetişmez” diyor.

“KAYBEDERSEM ARABA ALACAĞIM”

Ve Özdemir, gazetecilerin önünde ‘kayıtlara geçen’ o konuşmasını gerçekleştiriyor: “3. Havalimanı 29 Ekim 2017 yılında hizmete açılacaktır. Bununla ilgili sayın Güntay Bey’le iddiaya girdik. Eğer yetişmezse ben kendisine bir araba alacağım, eğer yetişirse kendisi bana bir takım elbise alacak.”

Nihat Özdemir günü tutturuyor ama ‘yıl’da yanılıyor. İstanbul Havalimanı tüm heybetiyle 29 Ekim 2018’de ‘dünyaya merhaba’ diyor. Yani Özdemir’in ileri sürdüğü tarihten tam bir yıl sonra.

MAZİYE KISA BİR GERİ DÖNÜŞ YAPACAK MI?

Haliyle hemen akıllara “Türkiye’nin en zengin iş adamlarından olan Özdemir,  Şimşek’e acaba nasıl bir arada aldı?” sorusu geliyor. Yanıtı hazır: Güntay Şimşek, o arabayı 5 yıldır bekliyor!!

2017’de kaybettiği iddiayı unutan, 5 yıldır verdiği sözü hiç hatırlamak (!) istemeyen Nihat Özdemir’den bakalım evlilik öncesi nasıl bir hamle gelecek, şimdi herkes merakla onu bekliyor.

FİNANSGÜNDEM

İddiada kaybedip aşkta kazanan Nihat Özdemir, aradığı talihliyi golf sahasında buldu! ile ilgili etiketler Nihat Özdemir iddiada kaybetti aşkta kazandı güntay şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.