İddia doğru Çıktı! Destan dizisinde Batuga yerine O geliyor! Edip Tepeli'den veda sinyali

Salı Akşamlarının Rekortmen dizisi Destan sezon Finaline Gitmeden Önce Bomba Haberi Verdi. Bir Süredir Batuga'yı Oynayan Edip Tepeli'nin Ayrılacağı Konuşuluyordu. Sonunda Bu İddia Doğru Çıktı. Destan Dizisinin Batuga Karakteri Değişiyor. Ünlü Oyuncudan Veda Sinyali Geldi.

Aksiyon dolu Sahneleriyle Akkız ve Batuga'nın Aşk Dolu hikayesini Anlatan Destan Dizisi Adım Adım Sezon Finaline gidiyor. İlk sezonunda Büyük Bir başarı Yakalayan ve Yayın günlerinde Reytinglerin Zirvesinden İnmeyen Destan Dizisinde Batuga Karakterinin de Sonu geldi. İddia Doğru Çıktı! Destan Dizisinde Batuga Yerine O Geliyor! Edip Tepeli'den Veda Sinyali...

Edip Tepeli'nin Oynadığı Batuga Karakterinin Bir Süredir diziden ayrılacağı iddiaları gündemdeydi. İzleyicilerinin de "O giderse izlemeyiz" isyanları başlattığı Batuga için birçok aday gündeme gelmişti. Sonunda o iddialar da doğru çıktı. Edip Tepeli'nin Destan dizisinden ayrılması neredeyse kesinleşti.

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, İpek Karapınar ve Burak Berkay Akgül'ün oynadığı Destan dizisinde başrol Edip Tepeli'nin oynadığı Batuga'yı oynayacak yeni isim de belli oldu.

Destan'ın Batuga'sı Yeni Sezonda O'na Emanet!

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Destan dizisinde yeni sezonda Batuga karakterini yüksek ihtimal Engin Altan Düzyatan oynayacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırığı Oruç Reis karakterinin ölümü ile diziden ayrılan Engin Altan Düzyatan Destan oyuncu kadrosuna katılıyor.

İddia doğru Çıktı! Destan dizisinde Batuga yerine O geliyor! Edip Tepeli'den veda sinyali

Engin Altan Düzyatan'ın Destan dizisinde Batuga karakterini canlandıracağı iddiaları sonrası Edip Tepeli'nin hayranları da harekete geçti. Bu habere hem sevinen hem de üzülen izleyici olsa da Batuga'yı en iyi oynayaailecek ismin Tepeli olduğu konusunda görüş birliği de var.

İddia doğru Çıktı! Destan dizisinde Batuga yerine O geliyor! Edip Tepeli'den veda sinyali - Resim : 2

Bu arada Engin Altan Düzyatan ve Edip Tepeli ikilisinden bu iddialar ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

İddia doğru Çıktı! Destan dizisinde Batuga yerine O geliyor! Edip Tepeli'den veda sinyali ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Ebru Şahin Destan dizisi edip tepeli batuga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.