İdam gelecek mi? Fedai Baran için ne kadar ceza istendi?

İdam gelecek mi? Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi isyan etti. Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, "Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. Devlet büyüklerimizden tek isteğim idam. Başka hiçbir şey değil. Bu insanlar tekrar aramıza dönmesin." dedi.İdam tartışmaları tekrar gündeme geldi. Peki idam gelecek mi? Detaylar haberimizde...

İdam gelecek mi? Emine Bulut'un eski kocası tarafından bıçaklanarak öldürülmesi ardında idam tartışmaları yine gündeme geldi.Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, "Devlet büyüklerimizden tek isteğim idam. Başka hiçbir şey değil. Bu insanlar tekrar aramıza dönmesin." dedi.Peki idam gelecek mi? Fedai Baran için ne kadar ceza istendi?

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un kardeşi Kazım Bulut, "Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. Devlet büyüklerimizden tek isteğim idam. Başka hiçbir şey değil. Bu insanlar tekrar aramıza dönmesin." dedi.

Sosyal medyada cinayete tepki gösteren bir çok kullanıcı katil koca için idam istedi.

Açılan İdamİstiyoruzSayınRTE başlığı kısa sürede zirveye yerleşti.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

İdam gelecek mi? Fedai Baran için ne kadar ceza istendi?

İdam gelecek mi? Fedai Baran için ne kadar ceza istendi? - Resim : 2

İdam gelecek mi? Fedai Baran için ne kadar ceza istendi? - Resim : 3

EMİNE BULUT'UN KATİLİNE İSTENEN CEZA BELLİ OLDU!

Emine Bulut'un katili Fedai B. hakkında canavarca hisle tasarlayarak insan öldürme suçundan iddianame hazırlandı ve ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi.

 Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Emine Bulut'un, eski eşi tarafından kızının gözü önünde öldürülmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Emine Bulut'un, 2013 yılında boşandığı eski esşi Fedai Varan (43) ile karşılaştığı, çıkan tartışma sonucu saldırganın eski eşini bogğaz, sol kol, göğüs kısmından bıçakladığı belirtildi. Emine Bulut'un hastanede yaşamını yitirdiği, eski eşinin yakalanıp, tutuklandığı ve hala cezaevinde olduğu hatırlatılarak şöyle denildi:

"Toplumun veya bireyin üstün ve gözetilmesi gereken hukuki yararını korumak amacıyla kamu sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal medya ve medya kuruluşlarında yayınlanan olay anına ilisşkin şiddet içerikli görüntülere Kırıkkale Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘erişimin ve yayınlanmasının kısıtlanması’ kararı verilmiştir. Olayla ilgili, Kırıkkale Cumhuriyet Basşsavcılığı tarafından tüm yönleri ile soruşturma yapılıp, şüpheli hakkında 'canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme' suçundan Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesine iddianame düzenlenmiştir."

İdam gelecek mi? Fedai Baran için ne kadar ceza istendi? ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler Emine Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.