Icrypex Beşiktaş Galatasaray derbisini farklı kazandı: 82-64

Icrypex Beşiktaş derbide Galatasaray'ı 18 sayı farkla 82-64 mağlup etti. Geçen hafta da Fenerbahçe Beko derbisini kazanan Siyah-Beyazlılar, genç ve yetenekli kadrosuyla çıkışını sürdürüyor. KArtal'ın yıldız pivotu Alperen 8 blokla maça damga vurdu. Sarı-Kırmızılar ise 6 galibiyette kaldı.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Icrypex Beşiktaş, Akatlar'da oynanan derbiden 82-64 galip ayrıldı. Geçen hafta da Fenerbahçe derbisini kazanan Siyah-Beyazlılar, üst üste 2 derbi zaferiyle galibiyet sayısını 9'a yükseltti. Ahmet Kandemir'in takımı 19. haftada OGM Ormanspor'a konuk olacak.

Dün yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ismini "Icrypex Beşiktaş" olarak değiştiren Siyah-Beyazlılar, moralli çıktığı maçın ilk çeyreğini 19-16 önde tamamladı. 23-13'lik 2. çeyrek skoruyla soyunma odasına 42-29 önde giren Kartal, 25-19'lık 3. çeyrek skoruyla da maçı kopardı. 18 sayılık farkla son sıradaki ezeli rakibini mağlup eden Beşiktaş, 6'da 0'la başladığı ligde tırmanışını sürdürüyor.

Icrypex Beşiktaş Galatasaray derbisini farklı kazandı: 82-64

Fenerbahçe zaferinin genç yıldızı Furhan Haltalı bu kez 7 sayı, 6 ribaundla oynadı. Kartal'ın bir diğer 18'lik uzunu Alperen Şengün ise 10 sayı, 8 blokluk müthiş bir savunma performansı sergiledi. Siyah-Beyazlı takımın Amerikalı sayı makinesi James Blackmon'un 13 sayıyla oynadığı maçta takımın en skorer ismi 17 sayı üreten bir diğer Amerikalı Joel Berry oldu.

Başantrenörlüğe Ekrem Memnun'u getirdikten sonra ilk maçında OGM Ormanspor'u 20 sayı geriye düştüğü maçta mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılılar ise bu yenilgiyle 6 galibiyette kaldı. Galatasaray'ın Avustralyalı uzunu Brock Motum 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Cim Bom, 19. haftada Fethiye Belediyesi'ni ağırlayacak.

Icrypex Beşiktaş Galatasaray derbisini farklı kazandı: 82-64 ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Basketbol Süper Ligi Furkan Haltalı Alperen Şengün
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.