İcraya giden kulüp başkanı bıçakla yaralandı

Kayseri'de icra memurlarıyla birlikte kulüp lokaline giden Demirspor Başkanı Yılmaz Öztürk bıçaklı saldırıda yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren lokal işletmecisi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde icra memurları ile beraber kulübün lokaline icraya giden Demirspor Kulübü Başkanı Yılmaz Öztürk, işletmecinin bıçaklı saldırısında yaralandı.

Kayseri'de çıkan bıçaklı kavgada amatör lig ekiplerinden Demirspor Kulübü'nün Başkanı Yılmaz Öztürk yaralandı.

Kayseri'de, İstasyon Mahallesi Depo Sokak üzerinde meydana gelen olayda, icra memurları ile beraber kulübe ait olan lokale giden Demirspor Kulübü Başkanı Yılmaz Öztürk, burada lokali işleten M.S. ile tartıştı. Bu sırada M.S., yanına aldığı bıçak ile Öztürk'e saldırdı.

Öztürk aldığı bıçak darbeleri ile yaralanırken, saldırgan da polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

İcraya giden kulüp başkanı bıçakla yaralandı ile ilgili etiketler icra demirspor lokal bıçak Yılmaz Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.