İcra takibine düşen borçlar siliniyor mu? İcra takibi başlatılan borçlarla ilgili düzenleme...

İcra takibine düşen borçlarla ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, binlerce kişiye müjdeyi vererek icra takibine yol açan 2 bin TL ve altındaki borçların kapanacağını duyurdu. Ardından, icra takibine düşen boçlar kapatılıyor mu, siliniyor mu soruları peş peşe geldi.

İcra takibine uğrayan borçların tasfiye edileceğine dair açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. İcra takibine düşen hangi borçlar silinecek? İcra takibine düşmek/uğramak ne demek? İşte, icra takibi hakkında son gelişme...

İCRA TAKİBİNE DÜŞMEK NE DEMEK?

Borçlu kişinin borcunu bir nedenden dolayı ödeyemediği durumlarda alacaklı kişinin bu borcunu icra müdürlükleri aracılığı ile alması demektir.

İcra takibine düşen borçlar siliniyor mu? İcra takibi başlatılan borçlarla ilgili düzenleme...

İCRA TAKİBİNE DÜŞEN BORÇLAR SİLİNİYOR MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin TL ve altındaki borçlarını tasviye ediyoruz 15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin TL ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülmesini ve tasviyesini sağlıyoruz.'' dedi.

İcra takibine düşen borçlar siliniyor mu? İcra takibi başlatılan borçlarla ilgili düzenleme... ile ilgili etiketler icra
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.