İclal Aydın'ın Romanı Dizi Oluyor: Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Camdaki Kız ile Sadakatsiz'i Sallayacak

Son yapımları ile ekranlarda fırtınalar estiren Kanal D bu seferde aynı aileden kardeşleri bir araya getiriyor. İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından senaryoya uyarlanan Üç Kız Kardeş, fırtınaları hayatları ile

Son dönemde ekranlardaki başarılarına her geçen günde yenilerini ekleyen Kanal D ilgi gören yeni projeleriyle öne çıkmayı amaçlıyor. Ekranların vazgeçilmez yapımlarından Arka Sokaklar ile geçen sezon izleyicisinin karşısına çıkan ve tam not alan Sadakatsiz ve daha sonrasında da Camdaki Kız dizisi ve Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan Yargı adeta başarıdan başarıya koşuyor.

Uzun bir hazırlık süreci ile beraber ince eleyip sık dokuyan Kanal D, her proje için iyi yapımları bünyesinde toplayarak bunları destekliyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle bu süreçlerden geçen Sadakatsiz dizisi başta olmak üzere Camdaki Kız ile Yargı yapımları da Kanal D ekranlarında fırtınalar estiriyor.

İclal Aydın'ın Romanı Dizi Oluyor: Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Camdaki Kız ile Sadakatsiz'i Sallayacak

Kanal D’nin şimdiden ekranlarda rekor kırması beklenen projeleri arasında yer alan Üç Kız Kardeş de İclal Aydın’ın en çok satan romanları arasında bulunması dikkat çeken detay olarak belirlendi. Hikaye olarak Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gezen dizide Türkan, Derya ve Dönüş adlı üç kız kardeşin anne ile babaları ile yaşadıkları sorunlar ve zorluklar izleyenlerin karşısınca yer alacak.

Üç Kız Kardeş öncelikle ailenin dışına çıkarak hayata atılacak ve yaşayacakları olaylar ile beraber yaşamın ne derece zorlu olacağına kendileri farkına varacak. İlk başlarda dizi için kızların yaşları büyük olarak tasarlanırken daha sonrasında ise yaşlarının küçültüldüğü ve oyuncular için farklı tercihler ön planda yer aldı.

İclal Aydın'ın Romanı Dizi Oluyor: Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Camdaki Kız ile Sadakatsiz'i Sallayacak - Resim : 2

Özellikle dizide İclal Aydın’ın başrollerde yer alması da dikkat çeken diğer ayrıntılar arasında kendisine yer buldu.

 

İclal Aydın'ın Romanı Dizi Oluyor: Üç Kız Kardeş Hikayesiyle Camdaki Kız ile Sadakatsiz'i Sallayacak ile ilgili etiketler İclal Aydın Üç Kız Kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.