İçişleri'nden narkoteröre ağır darbe

İçişleri Bakanlığı terör örgütünün en önemli finans kaynaklarından biri olan uyuşturucuya yönelik son 2 günde yapılan çalışmalar neticesinde 10 milyon 110 bin kök kenevir ele geçirildiğini açıkladı. Bakanlığın son dakika açıklamasında 15 gün içinde ele geçirilen kök kenevir miktarının ise 42 milyonu aştığı ifade edildi.

Güvenlik güçlerinin terör örgütünün en önemli finans kaynaklarının başında gelen uyuşturucuya karşı mücadelesi aralıksız devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca Genç ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 26 ayrı noktada, 6 milyon 110 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yine Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca da Lice kırsalında icra edilen operasyonda ise 60 farklı noktada 4 milyon kök kenevir bitkisi ve 1 ton 244 kg esrar maddesi ele geçirildi.

İçişleri'nden narkoteröre ağır darbe

Son 2 günde narko terör operasyonlarında 10 milyon 110 bin kök kenevir ele geçirildiği belirtilen açıklamada, son 15 günde yakalanan kök kenevir miktarının ise 42 milyon 110 bine ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

İçişleri'nden narkoteröre ağır darbe ile ilgili etiketler Diyarbakır Bingöl İçişleri Bakanlığı Jandarma Esrar uyuşturucu kök kenevir narkoterör
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.