İçişleri Bakanlığı'ndan acı haber: 2 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralı...

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da Eren Abluka-18 operasyonunda yaralanan iki askerimizin sevk edildikleri hastanede şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık ayrıca bir askerimizin de yaralı olduğunu belirtti.

Diyarbakır Lice'nin Göçer Mahallesi kırsalında icra edilen "Eren Abluka-18 Şehit Jandarma Onbaşı Doğan Dağcı Operasyonu"nda teröristler ile yaşanan silahlı çatışma esnasında, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç, Jandarma Uzman Çavuş Turgut İçen ve Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Can Akdoğan yaralandı.

İKİ ASKERİMİZ KURTARILAMAYARAK ŞEHİT OLDU

Yaralılardan Arduç, sevk edildiği Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, Diken, sevk edildiği Dağkapı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Teröristlerin tespiti ve etkisiz hale getirilmesi için bölgeye takviye JÖH ve komando birlikleri sevk edildi.

 

 

İçişleri Bakanlığı'ndan acı haber: 2 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralı... ile ilgili etiketler Şehit Diyarbakır eren abluka
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.