İçişleri Bakanlığı: İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı toplamasına izin verilmiştir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Vakfı'na kurban bağışı toplamak için izin verilmediği açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan konuya ilişkin açıklama geldi Bakanlıktan yapılan açıklamada, İstanbul Vakfı'nın 'Kurban Bayramı Yardım Toplama Kampanyası'na izin verildiği duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabında yapılan açıklamada "Merkezi İstanbul ilinde faaliyet gösteren İstanbul Vakfı'nın Kurban Bayramı Yardım Toplama Kampanyası kapsamındaki izin talebi, İstanbul Valiliği'nde tarafımıza iletilmiş olup, yapılan değerlendirmeler neticesinde uygunluk derecesinde söz konusu vakfın talebine izin verilmiştir" denildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı kampanyasına izin verilmediğini kişisel Twitter hesabında yayınladığı bir videoyla duyuran İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstermişti.

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çağrısında "Gelin, İçişleri Bakanı'nın 132 bin 50, belki bu sene ondan on binlerce fazla ailemizi üzecek bu kararını ortadan kaldırtın. Devletimizin bütün birimlerine, bütün kurumlarına, gerçekten vicdan sahibi bütün yöneticilerine sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum: Gelin, inancımızın ve insanlığın yanında durun. Her şeyi siyasete bir şekilde karıştırmaktan vazgeçin" ifadesini kullanmıştı.

 

 

İçişleri Bakanlığı: İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı toplamasına izin verilmiştir ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Ekrem İmamoğlu Kurban Bayramı İstanbul Vakfı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.