İçişleri Bakanlığı açıkladı! 17 terörist etkisiz hale getirildi...

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada terör örgütüne karşı 417 operasyonun düzenlendiğini açıkladı. Açıklamada, 4'ü ölü, 7'si sağ yakalanan, 6'ı teslim olan olmak üzere 17 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada terör örgütüne karşı 417 operasyonun düzenlendiğini açıkladı. Açıklamada, 4'ü ölü, 7'si sağ yakalanan, 6'ı teslim olan olmak üzere 17 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığından son bir bir haftada düzenlenen operasyonlara ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK ile mücadele kapsamında, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hava ve Kara unsurlarınca 417 operasyonun gerçekleştirildiği bildirildi. Operasyonlarda örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 214 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

17 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ülke genelinde yürütülen operasyonlarda 4'ü ölü, (1 İstanbul, 3 Hakkari), 6'sı teslim, (5 Şırnak/Silopi, 1 Mardin), 7'si sağ (4 Şanlıurfa, 2 Mardin, 1 Antalya) olmak üzere toplam 17 terörist etkisiz hale getirildi.
950 şüpheli gözaltına alındı

Öte yandan DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 31 kişi, FETÖ/ PDY ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 891 kişi, sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 28 kişi gözaltına alındı.

SİBER SUÇLARLA İLİŞKİN DE 41 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ayrıca siber suçlarla mücadele operasyonlarına ilişkin olarak da, "FETÖ/PDY, PKK/TAK, DAEŞ gibi bölücü terör örgütleri başta olmak üzere terör örgütü propagandası yapan, bu örgütleri öven, terör örgütleri ile iltisaklı olduğunu alenen beyan eden, halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden, devlet büyüklerine hakaretlerde bulunan, devletin bölünmez bütünlüğüne ve toplumun can güvenliğine kast eden, nefret söylemleri içeren 261 sosyal medya hesabı ile ilgili çalışma yapılmış, tespit edilen 120 kişiden 41'i gözaltına alınmıştır" denildi.

İçişleri Bakanlığı açıkladı! 17 terörist etkisiz hale getirildi... ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı PKK FETÖ terör operasyonları siber suçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.