İçişleri Bakanlığı 23 Nisan Genelgesi! 23 Nisan Cuma sokağa çıkma yasağı marketlet açık mı? Market çalışma saatleri

İçişleri Bakanlığı 23 Nisan Genelgesi yayınlandı. 23 Nisan'dan başlamak üzere sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Türkiye'de 3 günlük kapanma olacak. Peki 23 Nisan Cuma yasağında marketler açık mı?

23 Nisan sokağa çıkma yasağında marketler açık mı sorusu merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın son dakika yayınladığı 23 Nisan genelgesi ile 3 günlük sokağa çıkma yasağının detayları belli oldu.

23 NİSAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI MARKETLER AÇIK MI?

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “23 Nisan Sokağa Çıkma Kısıtlaması” konulu genelge gönderdi.

Cuma, cumartesi, pazar günlerinin tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması, 26 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’de sona erecek.

Hafta sonu 10.00- 17.00 saatleri arasında açık olan bakkal, market, kasap, manav ve kuruyemişçi ile şehirlerarası seyahat kısıtlamasına dair usul ve esaslar 23 Nisan Cuma günü de bire bir uygulanacak.

Daha önce yayınlanan genelge içerisinde, ‘Sokağa çıkma kısıtlamasındaki sürelere uymak için tüm iş yerlerinin (istisna getirilenler hariç) çalışma saatleri hafta içi günlerde 07.00-18.00 saatleri arası olarak belirlenecek. Zincir marketler ise saat 10.00'da açılacak.’ denildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise yaptığı açıklamada zincir marketlerin İstanbul’da 17.30’da faaliyetlerini sonlandıracağını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı 23 Nisan Genelgesi! 23 Nisan Cuma sokağa çıkma yasağı marketlet açık mı? Market çalışma saatleri ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı 23 nisan sokağa çıkma yasağı içişleri bakanlığı 23 nisan genelgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.