İçişleri Bakanı'nı taşıyan helikopter düştü! 13 ölü var...

Meksika'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından inceleme yapmak amacıyla bölgeye giden helikopterin düşmesi sonucu yerdeki 13 kişi yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı Alejandro Murat ile Vali'nin hayatta olduğu açıklandı.

Meksika'yı vuran 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmalarında bulunmak için Oaxaca eyaletine giden askerî helikopter, inmeye çalışırken araçların üzerine düştü.

helikopter5

Meksika İçişleri Bakanı Alfonso Navarrete Prida ve Oaxaca Eyaleti Valisi Alejandro Murat'ı taşıyan helikopterin düşmesi sonucu 12'si olay yerinde 1'i de kaldırıldığı hastanede olmak üzere toplam 13 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı. Bakan ve vali, kazadan kurtuldu.

helikopter

Ölenlerden 3'ünün çocuk olduğu belirtildi. Kazadan etkilenen kurbanların Bakan ve Vali'yi karşılamak üzere olay yerinde bekledikleri ifade ediliyor.

helikopter2

Başbakan Enrique Pena Nieto, olayla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini sundu.

helikopter4

Meksika'nın güney ve orta bölgelerini sarsan 7.2 büyüklüğündeki deprem sonucu, başkent Mexico City ve ülkenin güney bölgesinde yaklaşık 1 milyon ev ve işyeri elektriksiz kaldı, en az 50 bina da hasar gördü.

İçişleri Bakanı'nı taşıyan helikopter düştü! 13 ölü var... ile ilgili etiketler Meksika deprem Helikopter kazası İçişleri Bakanı alejandro murat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.