İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun acı günü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 89 yaşındaki halası Rukiye Dönmez hayatını kaybetti. Kronik rahatsızlıklarından dolayı hayatını kaybettiği öğrenilen merhum Dönmez'in Trabzon'un Of ilçesinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye katılan Bakan Soylu, yakınları ile birlikte taziyeleri kabul etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun halası Rukiye Dönmez, dün akşam kronik hastalıklarına bağlı olarak hayatını kaybetti. Dönmez için bugün Trabzon'un Of ilçesi Çarşıbaşı camisinde cenaze namazı kılındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun acı günü

Cenaze namazına, Bakan Soylu ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bakan Soylu, yakınları ile birlikte taziyeleri kabul etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun acı günü - Resim : 2

Rukiye Dönmez'in cenazesi Kirazlık Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun acı günü ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Trabzon rukiye dönmez
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.