İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Murat Övüç'ü aradı!

Paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Esenyurt Polis Merkezi'nde kolonya dağıttığı sırada bir polisin kendisine ''iğrençsin'' dediğini söylemişti. Olayın ardından Övüç, yaptığı yeni paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine ulaştığını söyleyerek Soylu'ya teşekkür etti.

Murat Övüç paylaşımında "Sağ olsunlar öncelikle İçişleri Bakanım sayın Süleyman Soylu’ya, Esenyurt Kaymakamı'na çok teşekkür ediyorum.

SÜLEYMAN SOYLU ARADI

Bütün müdürlerime, Emniyet Müdürlerime çok teşekkür ediyorum. Telefonum susmadı. bütün emniyet mensuplarımı çok seviyorum. Bir tane çürük elma olabilir. Onu da artık kabul edeceğiz. Sağlık olsun” dedi.

''BÜTÜN POLİS KARDEŞLERİMİ ÇOK SEVİYORUM''

“Esenyurt’ta olumsuz bir olay yaşadım ama sağ olsunlar İçişleri Bakanım sayın Süleyman Soylu’ya, Esenyurt Kaymakamı'na çok teşekkür ediyorum.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Murat Övüç'ü aradı!

Bütün müdürlerime, Emniyet Müdürlerime çok teşekkür ediyorum. Telefonum susmadı. Allah bin kere razı olsun.

''BİR TANE ÇÜRÜK ELMA OLABİLİR''

Aynen durmayacağım yola devam edeceğim. Bütün polis kardeşlerimi, bütün emniyet mensuplarımı çok seviyorum. Bir tane çürük elma olabilir. Onu da artık kabul edeceğiz. Sağlık olsun”

Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde yeni tip koronavirüs günlerinde polislere yardım amaçlı Esenyurt Polis Merkezi'ne giderek kolonya dağıttığını söylemişti. Övünç paylaşımında bir polisin kendisine 'iğrençsin' dediğini belirtmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Murat Övüç'ü aradı! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Instagram polis Sosyal Medya murat övüç paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.