İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş Muğla açıklaması! "Lazkiye üzerinden sızıyorlar"

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, iki gündür Muğla'da yakalanan ve öldürülen 12 PKK'lı teröristle ilgili açıklama yaptı. Soylu, teröristlerin Suriye'nin Lazkiye kenti üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızdığını söyledi.

Muğla'da son 24 saatte 5'i ölü olmak üzere 12 terörist ele geçirildi. Güvenlik güçleri 2 teröristi yakalamak için operasyonlara devam ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK'lılarla girilen çatışmanın ardından yaptığı açıklamada, "İlk kez açıklıyorum, terör örgütü Lazkiye üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızıyor"dedi.

Soylu'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Terör örgütü, son yöntem olarak da Irak'ın kuzeyinden, İran'dan ve Afrin'den sızmalardan sonra başka bir yöntem arayışına girdi. Arayışı şu; Lazkiye üzerinden, deniz üzerinden, Muğla, Köyceğiz, Fethiye, İzmir civarına sızma konusunda terör örgütü liderleri talimat verdiler. Açık denizlere bir gemiyle gelip, oradan filikalarla, kayıklarla, botlarla sahile gelmek konusunda..."

İçişleri Bakanı Soylu'dan flaş Muğla açıklaması! "Lazkiye üzerinden sızıyorlar" ile ilgili etiketler PKK Süleyman Soylu İçişleri Bakanı muğla çatışma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.