İçişleri Bakanı Soylu'dan Cudi Cup paylaşımı: Artık top sesi yerine raket sesi var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Cudi Cup tenis turnuvasından görüntüler paylaştı. Bakan Soylu, "Önce ses değişir... Sonra renk gelir... Huzur gelir…" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta düzenlenen Cudi Cup tenis turnuvasından görüntüler paylaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği turnuvadan paylaşılan video top sesiyle başlarken, sonrasında raket sesi ve sporcuların görüntüleri geldi.

Bakan Soylu, videoyu "Önce ses değişir... Sonra renk gelir... Huzur gelir…" mesajıyla paylaştı.

ŞIRNAK’TA BİR İLK

Terörden temizlenen Cudi ilk kez uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının himayesinde, Şırnak Valiliği, Şırnak Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun işbirliği ile düzenlenen Ciner Grubu'nun da sponsorları arasında yer aldığı Cudi Cup tenis turnuvası başladı.

22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvaya Türkiye, Rusya, Litvanya, Kazakistan, Tunus, Polonya, İran, Gürcistan ve İngiltere'den 14 yaş ve altı 37'si kız 81 sporcu katılıyor. Geçen yıl ulusal tenis turnuvasına ev sahipliği yapan Şırnak’ta ilk kez uluslararası bir turnuva düzenleniyor.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Cudi Cup paylaşımı: Artık top sesi yerine raket sesi var ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Şırnak cudi cup paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.