İçişleri Bakanı Soylu, 'Talimatlarınız elimizde' diyerek teröristlerin üstünden çıkan silahları paylaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çukurca'da sızan 2 teröristin öldürüldüğü operasyon sonrası ele geçirilen silah ve mühimmatları paylaştı. Bakan Soylu, "Ayrıca talimatlarınız elimizde... 112'yi ararsanız, getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece Hakkari'nin Çukurca ilçesinde sınırdan sızan 2 teröristin öldürüldüğünü açıklamıştı. Soylu, bu sabah yaptığı paylaşımda öldürülen teröristlerle birlikte ele geçirilen silah ve mühimmatların bilgisini de duyurdu ve "Ayrıca talimatlarınız elimizde... 112'yi ararsanız, getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, bu sabah yaptığı paylaşımda da öldürülen teröristlerle birlikte ele geçirilen mühimmatların listesini duyurdu. Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı:
"Dün gece Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar:
2 M-16 piyade tüfeği, 4 el bombası, 9 M-16 şarjörü, 1 patlayıcı ateşleme düzeneği... Ayrıca talimatlarınız elimizde... 112'yi ararsanız, getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız."

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanı Soylu dün yaptığı paylaşımda Çukurca'ya sızan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Hakkari Yüksekova’ya yeni geldik, takip ettiğimiz haber de geldi. Çukurca sınırından sızan 2 terörist;
J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara operasyonuyla ölü ele geçirildi. Laftan anlamıyorlar. Gözü alıyorsa Karayılan gelsin, fare gibi saklanmasın. Onun da sırası geliyor." ifadelerini kullanmıştı.

 

İçişleri Bakanı Soylu, 'Talimatlarınız elimizde' diyerek teröristlerin üstünden çıkan silahları paylaştı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu terörist silah mühimmat talimat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.