İçişleri Bakanı Soylu: Hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Adıyaman'a giden Süleyman Soylu, karşılaştığı büyük kalabalık sonrası, "Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum" Tweet'ini attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Adıyaman'a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, karşılaştığı büyük kalabalık sonrası şaşkınlığını gizleyemedi. Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Süleyman Soylu, "Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum" ifadelerini kullandı.

BİNLERCE VATANDAŞ AKIN ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, toplu açılış törenine katılmak için Adıyaman'a gitti. Binlerce vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geleceğe meydana saatler öncesinden akın etti.

adfkjahlsjflkasd

"BÖYLE BİR ŞEYE İLK KEZ ŞAHİT OLUYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, karşılaştığı kalabalık sonrası şaşkınlığını belirten Tweet attı. Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımda "Sevgi Seli... Hala yoldayız. Siyasi hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum..." açıklamasını yazdı.

İşte Bakan Soylu'nun paylaşımı;

asdfkjhasdfk

İçişleri Bakanı Soylu: Hayatımda böyle bir şeye ilk kez şahit oluyorum ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman miting
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.