İçişleri Bakanı Soylu, bir zamanlar PKK'nın girilmez dediği yerde! / VİDEO

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari/Çukurca Dağbaşı Üs Bölgesi'nde kahraman Mehmetçikleri ziyaret etti.

Sabah saatlerinde uçakla Yüksekova Selaheddin Eyübi Havalimanına gelen Bakan Soylu ve beraberindekiler Çukurca ilçesine geçti. Çukurca ilçesinin Irak sınırındaki Dağbaşı Tepe Üs Bölgesine helikopterle giden Bakan Soylu, burada komutanlar tarafından karşılandı.

dagbasi4

Üs bölgesinde incelemelerde bulunan Bakan Soylu, bölücü terör örgütü mensuplarıyla göğüs göğse çarpışarak büyük bir kahramanlık destanı yazan şehitler için yaptırılan anıtı da ziyaret etti.

dagbasi5

Bakan Soylu, sosyal medya hesabında ziyaretiyle ilgili fotoğrafları paylaşarak, "Hakkari Çukurca Dağbaşı Üs Bölgesinde incelemelerde bulunduk, sınırlarımızı koruyan kahraman evlatlarımızı ziyaret ettik" notuna yer verdi.

dagbasi3

dagbasi1

dagbasi2

İçişleri Bakanı Soylu, bir zamanlar PKK'nın girilmez dediği yerde! / VİDEO ile ilgili etiketler Çukurca Süleyman Soylu dağbaşı üs bölgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.