İçişleri Bakanı HDP'yi yerden yere vurdu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Meclis'te çok sert bir konuşma yaptı. Terör örgütü PKK'ya bir türlü 'terör örgütü' diyemeyen terör yandaşı HDP'lileri ve onun destekçilerini yerder yere vurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye sert sözlerle yüklendi.

"HAYSİYETSİZLER..."

Oldukça sinirli ve sert bir ruh hali içinde olduğu görülen Bakan Soylu Meclis kürsüsünden, "Sizin az buçuk haysiyetiniz olsa şu siviller için bir gün başsağlığı dilerdiniz. Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler...." diye seslendi.

"OHHH"

Kayyum atanan belediyelerle ilgili gelen tepkilere de yanıt veren Soylu, PKK'ya para aktarma yöntemi haline gelen belediyelerin kayyumla bu işlevini kaybetmesine kızanlara derinden bir 'oh, oh' la yanıt verdi. Terörle ilişkisi olan ve kayyum atanan belediyeler nedeniyle gelen eleştirilere "Ohhh, paralar PKK’ya gitmiyor, millete gidiyor, oh, oh!" diye yanıt verdi.

 

İçişleri Bakanı HDP'yi yerden yere vurdu! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu HDP Meclis Belediye kayyum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.