İçinden metal tel örgü parçaları çıkan kekler toplatıldı!

ABD’nin en büyük perakende market zinciri Walmart’ta çoklu paketlerde satılan Tastykake kekleri, metal tel örgü parçacıkları ile kontaminasyon (yabancı madde etkisi ile kirlenme) şüphesi nedeniyle geri çağrıldı.

ABD’de paketli unlu mamul şirketi Flowers Foods bünyesinde üretilen Tastykake kekleri, metal tel örgü parçacıkları ile kontamine olma (yabancı madde etkisi ile kirlenme) şüphesiyle 8 eyalette geri çağrıldı.

KEKLER GERİ ÇEKİLDİ

Şirketin, ABD Gıda ve İlaç Dairesi’nin (FDA) internet sitesinde 31 Ekim’de yayınlanan açıklamasında, ülkenin en büyük perakende market zinciri Walmart’ta çoklu paketlerde satılan Tastykake keklerinin ihtiyati tedbir kapsamında geri çekildiği bildirildi.

SON KULLANMA TARİHLERİ 14-21 ARALIK ARASINDA

Bir satıcının keklerin kontaminasyona uğradığı konusunda uyarıda bulunmasının ardından ürünlerin geri çağrılması kararının alındığı ifade edilen açıklamada, 8 eyalette yaklaşık 500 Walmart şubesinden söz konusu keklerden satın alanların kekleri atması veya iade etmesi gerektiği belirtildi. Geri çağrılan ürünlerin son kullanma tarihlerinin 14-21 Aralık arasında olduğu kaydedildi.

Öte yandan, şu ana kadar keklerle bağlantılı herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

İçinden metal tel örgü parçaları çıkan kekler toplatıldı! ile ilgili etiketler metal tel orgü kek toplatıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.