"İçinde şeytan var" dedi, sözde hocanın karısına yaptıklarını oturup izledi!

İstanbul'da elektrik mühendisi bir adam karısı için "İçinde şeytan var" diyerek evine sözde hoca getirdi. Hem psikolojik hem fiziksel şiddete maruz kalan kadına sözde hoca sopayla vururken kocası da bir kenara oturup izledi.

İstanbul'da boşanma davası açan bir kadının yaşadıkları 'Bu kadarına da pes' dedirten cinsten. 

Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Akıllara durgunluk veren olay İstanbul'da yaşandı. Melek Ö. ile Musa Ö., 6 yıl önce evlendi. Çiftin bu evliliğinden bir çocuğu dünyaya geldi.


ÖNCE ABLASINI SONRA KARISINI 'ŞEYTAN' DİYEREK SÖZDE HOCAYA GÖTÜRDÜ

İddiaya göre çift, evliliğin başından beri sorunlar yaşıyordu. Musa Ö., ilk olarak içinde şeytan olduğu gerekçesiyle kendi ablasını hocaya götürdü.

Musa Ö., ablasının ardından eşi Melek Ö.'ye karşı şüpheli yaklaşmaya başladı. Kendi ablası gibi eşi Melek Ö.'nün de içinde şeytan olduğunu iddia eden Musa Ö., karısına sürekli ekonomik, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamaya başladı.

 

"İçinde şeytan var" dedi, sözde hocanın karısına yaptıklarını oturup izledi!

İTİRAZ EDİNCE "ŞEYTAN KONUŞUYOR" DENDİ

En sonunda eve bir hoca getiren Musa Ö., eşinin içinde şeytan olup olmadığını öğrenmek istedi.

Bunun üzerine sözde hoca, "Şeytan konuşturuyor, o yüzden itiraz ediyor" diyerek Melek Ö.'nün sırtına ve eline sopayla vurdu.

 

"ŞEYTAN KONUŞUYOR BU SEN DEĞİLSİN" DİYEREK SOPAYLA VURDU

 Ardından sopayı Musa Ö.'ye veren sözde hoca, içindeki şeytanın çıkması için eşinin sırtına vurmasını istedi. Bu olay sonrası Musa Ö., hoşuna gitmeyen her davranışın ardından, "Şeytan konuşuyor, bu sen değilsin" diyerek Melek Ö.'nün sırtına sopayla vurdu.

"EŞİNİ SÜREKLİ ŞEYTAN OLMAKLA SUÇLUYOR"

Melek Ö.'nün avukatı, "Davalı, batıl inancı doğrultusunda pozitif bilime inanmadığı için küçük çocuğun doktorlar tarafından tedavi edilmesini engellemiştir.

Sürekli eşini şeytan olmakla suçlayan ve eşine sıklıkla şiddet uygulayan Musa Ö., evlilikte kusurlu olan taraftır.

1 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT İSTENİYOR

Musa Ö. ve ailesi tarafından evlilik birliği, müvekkil açısından çekilmez bir hale getirilmiş, müvekkil psikolojik açıdan çökertilmeye çalışılmıştır.

Müvekkil, bu travmaların etkisiyle şu anda psikolojik destek almaktadır.

Müvekkil, bu travmaların etkisiyle şu anda psikolojik destek almaktadır. Bir milyon lira tazminat ile müvekkil ve küçük çocuğu için toplam 7 bin lira nafaka istiyoruz" dedi.

 

"İçinde şeytan var" dedi, sözde hocanın karısına yaptıklarını oturup izledi! ile ilgili etiketler İstanbul sözde hoca koca sopa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.