İçimizden Biri Dizisine Müthiş Transfer! İki Oyuncu Birden Diziye Dahil Oldu! Bomba Geliyor

Bora Akkaş'lı ve Özge Yağız içimizden biri dizisine geldi. Diziye iki oyuncu birden katıldı. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktarımlarına göre içimizden biri dizisine iki oyuncu birden dahil oldu.

Bora Akkaş'lı ve Özge Yağız içimizden biri dizisine geldi. Diziye iki oyuncu birden katıldı.  Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktarımlarına göre içimizden biri dizisine iki oyuncu birden dahil oldu. 

Yepyeni dizi ile ekranlara gelen oyuncular ilgi ile bekleniyor. Hayranları ikiliyi çok sevdi. Müthiş bir senaryoya sahip olan İçimizden biri yakında ekranlarda olacak. 

Seyirci ile buluşmaya gün sayan dizi çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen Ersoy Güler harika bir yapıma imza atacak gibi duruyor. 

Muhteşem Diziye Müthiş Yönetmen

 

Muhteşem proje yakında siz izleyicilerle buluşacak. İzleyici tarafından sevilmesi beklenen dizide eğlence izleyiciyi bekliyor. 

Ersoy Güler'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapım Marmaris'te çekilecek. Ağustos ayının ilk haftası çekimlerine başlanacak olan dizinin kadrosu belli oldu. Senaryosunu da  Güler'in üstlendiği proje büyük beğeni toplayacağa benziyor.

Dizinin başrollerini ise Özge Yağız ve Bora Akkaş oldu. ikili şimdiden birbirine yapıştırılıyor ve sosyal medyada gündem olmaya başladı. İkilinin hayranları ikili ekranda görmek için oldukça sabırsızlanıyorum. 

Dizinin Kadrosunda Kimler Var 

 

Dizi muhteşem kadrosu ile göze çarpıyor. Derya Alabora, Mustafa Avkıran ve Renan Bilek gibi oyuncuların kadroda yer aldığı dizide iki oyuncunun katılması büyük sürpriz oldu. Ayrıca projeye Deniz Cengiz'e dahil olarak müthiş bir kadroya imza atılmış oldu. 

İçimizden Biri Dizisine Müthiş Transfer! İki Oyuncu Birden Diziye Dahil Oldu! Bomba Geliyor

Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi şimdiden merakla bekleniyor. İzleyiciler için harika bir senaryo hazırlayan Ersoy Güler bu kez de harika bir projeye imza atıyor. 

İçimizden Biri Dizisine Müthiş Transfer! İki Oyuncu Birden Diziye Dahil Oldu! Bomba Geliyor - Resim : 2

Merakla beklenen dizinin bölümleri için heyecan giderek artıyor. Şimdiden merakla beklenen dizinin reytingleri güzel olacağa benziyor. Kadroya dahil edilen isimlerin birbirine uyumu oldukça önemli olurken başroller şimdiden sevildi. 

İçimizden Biri Dizisine Müthiş Transfer! İki Oyuncu Birden Diziye Dahil Oldu! Bomba Geliyor ile ilgili etiketler İçimizden Biri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.