İçimizden Biri Dizisinde Havva ile Adam Ayrılıyor mu? Büyük Aşk Bitiyor! Yenisi Başlıyor

Yayın hayatına Show TV ' de başlayan 'İçimizden Biri' dizisi başladığı günden beri düşük izlenme oranlarına sahip olsa bile eğlenceli konusu ve samimi, sıcak hikâyesi ile kaldığı yerden devam ediyor.

Yayın hayatına Show TV ' de başlayan 'İçimizden Biri' dizisi başladığı günden beri düşük izlenme oranlarına sahip olsa bile eğlenceli konusu ve samimi, sıcak hikâyesi ile kaldığı yerden devam ediyor. Kendine has izleyici kitlesi Havva ile Adam aşkının gidişatını merak ediyor doğrusu.  Dizinin başrollerinde sevilen genç oyuncular Bora Akkuş ve Özge Yağız bulunuyor. İkilinin ekran karşısındaki uyumu gözden kaçmıyor doğrusu.

Hikaye Yön mü Değiştiriyor?

İki bölümü geride kalan yeni dizimiz İçimizden Biri beklenen ilgiyi seyirciden göremese bile reytingleri umut vaat edici durumda. 3. bölümü ile izleyici karşına çıkmaya hazırlanan 'İçimizden Biri' nde, Havva çok mutludur ve sevdiği adama güveni tamdır. Herkesi herşeyi karşısına almaya hazırdır. Tamda bu zamanda aldığı bir haberle sarsılan Havva ne yapacağını şaşırır. Bütün bu olanlardan kendini sorumlu hisseden Havva aşkı uğruna babasını karşına alır ve ayrılmayacağını bir kez daha dile getirir. 

İçimizden Biri Dizisinde Havva ile Adam Ayrılıyor mu? Büyük Aşk Bitiyor! Yenisi Başlıyor

Havva ile Adam Aşkı Bu Sınavı Aşacak mı?

Hünkar oyunlarına kaldığı yerden devam eder. Ama Adam yılmamaya aşkı için katlanmaya hazırdır. Adam adeta 'içimizden biri' olmayı başaracaktır bu bölümde. Havva'nın yazdığı açık çek olayını öğrenen Adam herkese karşı zor durumda kalır. Hünkâr’ın eline şimdi muhteşem bir koz geçmiştir ve intikamını almaya her zamankinden daha da kararlıdır. Havva hiç ummadığı birinden ağır bir darbe alacaktır. Bu kişi Havva’yı savunmasız kılan içerden birisidir ve Havva ne yapacak göreceğiz.

İçimizden Biri Dizisinde Havva ile Adam Ayrılıyor mu? Büyük Aşk Bitiyor! Yenisi Başlıyor - Resim : 2

Başrollerinde  başarılı oyuncular; Bora Akkuş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız,  Renan Bilek ve Derya Alabora'nın  yer aldığı 'İçimizden Biri' dizisinde büyük ilgi görüyor. Ayrıca  Faruk Akgören, Metin Çanak, Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol,  Pelin Şükrüoğlu, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Ozan Can Yiğit, İrem Tuncer, Korhan Herduran,  Hira Nur Eyigün ve Nil Kılınçoğlu gibi isimler yer alıyor. 

İçimizden Biri Dizisinde Havva ile Adam Ayrılıyor mu? Büyük Aşk Bitiyor! Yenisi Başlıyor ile ilgili etiketler İçimizden Biri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.