İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İçimizden Biri oyuncu kadrosunda kimler var?

Kuzey Yıldızı yönetmeni Ersoy Güler’den yeni sezonda İçimizden Biri dizisi geliyor. Oyuncu kadrosu ile büyük bir ses getirmesi beklenen İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aranıyor. İşte İçimizden Biri oyuncu kadrosu…

Hafta sonları Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin final yapmasından sonra yönetmen Ersoy Güler’den yeni bir dizi müjdesi daha geldi. Kuzey Yıldızı dizisi başrol oyuncusu Aslıhan Güner ile sık sık fotoğrafları ortaya çıkan Güler izleyenleri heyecanlandıran bir açıklamada bulunarak İçimizden Biri dizisi için müjdeli haberi verdi.

İÇİMİZDEN BİRİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuzey Yıldızı dizisinin senarist ve yönetmeni Ersoy Güler’in yeni dizilerinden İçimizden Biri dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerinde genç oyuncu Gizem Güneş‘in oynayacağı İçimizden Biri dizisinde diğer isimlerden birisi de Mustafa Avkıran olacak.

İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İçimizden Biri oyuncu kadrosunda kimler var?

Bir yaz dizisi olarak ekranlarda yerini alacak olan İçimizden Biri’nin hikayesi Ege’de geçecek. Çekimleri Muğla’da gerçekleştirilecek olan İçimizden Biri dizisi Temmuz ayında başlayacak.

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİ KONUSU

İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı ele alınacak.

İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İçimizden Biri oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

İçimizden Biri dizisi oyuncu kadrosunda; Gizem Güneş, Adam, Mustafa Avkıran yer alacak. Diğer oyuncuların isimleri ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İçimizden Biri oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler İçimizden Biri İçimizden Biri oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.