İçimdeki Canavar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

25 Temmuz Show TV yayın akışında yer alan İçimdeki Canavar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İçimdeki Canavar hangi kanalda? İçimdeki Canavar oyuncuları kimlerdir?

25 Temmuz Show TV yayın akışında yer alan İçimdeki Canavar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı İçimdeki Canavar 2016 yılında vizyona girmiştir..

İÇİMDEKİ CANAVAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sakin bir hayat yaşayan Gloria (Anna Hathaway) hayatı bir anda alt üst olur. Sevgilisi evden kovmuştur ve işini kaybetmiştir. Yapacak bir şeyi kalmayan Gloria doğduğu yere döner. Fakat tam bu sırada bir canavar Seul kentini yerler bir etmeye başlar. Bu canavar ile kendisi arasında bir bağ olduğunu anlayan Gloria’nın hayatı değişir. Artık dünyanın kaderi Gloria’ya bağlıdır.

İçimdeki Canavar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İÇİMDEKİ CANAVAR FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Nacho Vigalondo

Oyuncular: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Austin Stowell

Tür: Fantastik, Komedi, Macera

Yapım Yılı: 2016

İçimdeki Canavar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film İçimdeki Canavar özet konu oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.