İçerde'den Türk Malı’na flaş transfer!

Reyting rekortmeni 'İçerde' dizisinin Yeşim'i, Gözde Kansu, Star TV ekranlarında yeniden başlayacak olan 'Türk Malı' dizisinde rol alacak.

Show TV'nin heyecanlı dizisi 'İçerde'de mafya babası Celal Duman'ın, Yeşim karakteriyle genç eşini canlandıran gözde kansu, Star TV'de yeniden başlayacak olan 'Türk Malı' dizisinde rol alacak.

'İÇERDE' BİTER BİTMEZ YENİ ROLÜNÜ KAPTI

Başrollerini Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, asuman dabak, Hasibe Eren gibi isimlerin yanı sıra, 'İçerde' dizisinde dikkatleri çeken Gözde Kansu da rol alacak. 'İçerde'nin 39. bölümde sona ermesinin ardından Kansu, yeni projesine başlayacak.

SAdasda

GÖZDE KANSU KİMDİR?

23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir'de doğan Gözde Kansu, İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kansu, ''Oyuncu Dükkanı'' adlı kast ajansındadır.

Şarkıcı Sıla'nın çocukluk arkadaşı olan Kansu, çok iyi şarkı sözü yazmaktadır. “Haylaz Babam”, “Yeter Anne”, “Kurşun Yarası”, “Canım Annem”, “Cemile” ve “Mürüvvetsiz Mürüvvet”adlı dizilerde rol alan Kansu, ''Issız Adam'' ilmiyle de bilinirliğini arttırmıştır. İçerde'de ile Yeşim karakterine hayat veren Kansu, Türk Malı dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya devam edecek.

İçerde'den Türk Malı’na flaş transfer! ile ilgili etiketler Transfer gözde kansu İçerde türk malı yeni proje
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.