Bir FETÖ'cüyü nasıl tanırsınız?

İbretlik belgeyi Erciyes Anadolu Holding CEO'su paylaştı! Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin FETÖ'cülerin gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

FETÖ/PDY çatı davasının firari sanığı Koza İpek Holding eski yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ve annesi Melek İpek'in de aralarında bulunduğu 2'si tutuklu, 5'i firari 20 sanığın yargılandığı davada karar dün çıktı.

Tutuklu sanık Akın İpek'in kardeşi Cafer Tekin İpek'e toplam 79 yıl 8 ay 21 gün hapis ve 250 bin lira adli para cezası, tutuksuz sanık annesi Melek İpek'e toplam 12 yıl 8 ay hapis ve 104 bin lira adli para cezası, diğer sanıklara değişen yıllarda hapis cezası verildi. Akın İpek'in de aralarında olduğu 5 firari sanığın dosyası ise ayrıldı.

Bu kararın, önümüzdeki aylarda görülecek Boydak, Aydınlı ve Aynes davalarına da örnek teşkil etmesi bekleniyor.

Söz konusu karar üzerine Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

FETÖ'ye destek verdikleri gerekçesi ile yargılanan Boydak ailesi üyelerinden Mustafa Boydak'ın kararı eleştiren bir paylaşımına atıf yapan Ertekin, ailenin açtığı bir davada İpek ailesini nasıl suçladığını gözler önüne serdi.

Bir FETÖ'cüyü nasıl tanırsınız?

BOYDAKLAR DA İPEK AİLESİNİ SUÇLADI!

Alpaslan Baki Ertekin, Boydak ailesinin, TMSF'nin Boydak holdingin isim değişikliğine itiraz için başvurdukları mahkemeye "FETÖ ile asıl özdeşleşen Akın İpek ve Koza İpek Holding'tir" şeklinde dilekçe verdiğini vurguladı.

Bir FETÖ'cüyü nasıl tanırsınız? - Resim : 2

Ertekin mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Bir FETÖ’cüyü nasıl tanırsınız. Takiyecidir, bukelamun gibi ortama uyar. 3 gün önce mahkemeye dilekçe verir !Memleketteki en büyük FETÖ’cü Akın İpek ve ailesidir, TMSF önce İPEK holdingin ismini değiştirmeliydi! der 3 gün sonra !Ah Melek Ana vah Tekin kardeşim! der. Korkma,Titre!"

Bir FETÖ'cüyü nasıl tanırsınız? - Resim : 3

Bir FETÖ'cüyü nasıl tanırsınız? ile ilgili etiketler TMSF Boydak Holding Erciyes Anadolu Holding Akın İpek FETÖ alpaslan baki ertekin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.