Ibrahimovic'ten Hammarby paylaşımı!

Amerika MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi sona eren Zlatan İbrahimoviç, sürpriz bir paylaşım yaptı. Boşnak asıllı İsveçli oyuncu, Instagram hesabından Hammarby formalı bir paylaşımda bulundu.

Los Angeles Galaxy'den ayrılarak MLS kariyerini bitirdikten sonra İtalya'ya gideceği iddia edilen Zlatan Ibrahimovic, sürpriz bir paylaşım yaptı. MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi sona eren 38 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından İsveç Ligi ekiplerinden Hammarby formalı bir paylaşım yaptı. Formanın üzerinde Ibrahimovic yazılırken, bunun anlaşma mı yoksa bir sponsorluk anlaşması mı olduğu yönünde bir ifade kullanılmadı.

Ibrahimovic'ten Hammarby paylaşımı!

Hammarby İletişim Direktörü Alex Pershagen transferi doğrulamazken, "Şu anda bize katılmadı. Eğer imzalasaydı bizim internet sitemizde olurdu" ifadelerini kullandı.

Kariyerine İsveç ekibi Malmö'de başlayan; Juventus, Barcelona ve Manchester United gibi takımların eski yıldızının ismi bazı Seri A ekipleriyle anılıyor. Ekim ayında İspanya'ya döndüğünü açıklayan İbrahimoviç'in, reklam anlaşması için bu ifadeyi kullandığı ortaya çıkmıştı.

Ibrahimovic'ten Hammarby paylaşımı! ile ilgili etiketler İtalya İsveç Zlatan Ibrahimovic Hammarby
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.