Samsun'da kadına şiddet! İbrahim Zarap kimdir, tutuklandı mı?

Samsun’da yaşanan olayda İbrahim Zarap adlı şahsın, eşini sokak ortasında bayıltana kadar dövmesi sonrasında ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada infial yarattı. 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde eşi E.M.’yi sokak ortasında darp eden İbrahim Zarap’ın tutuklanması istendi. Peki, İbrahim Zarap kimdir, tutuklandı mı?

Samsun’da bir kadını sokak acımasızca döverken o görüntüleri ortaya çıkan İbrahim Zarap’ın gözaltına alındığı belirtildi. Sosyal medyada tepkiler hızla artarken Kadınlar Günü’ne az bir zaman kala yaşanan bu olay büyük bir şok etkisi yarattı. İbrahim Zarap’ın daha öncede defalarca kadını öldüresiye dövdüğü belirlendi.

Samsun'da yaşandığı iddia edilen olayda eşi ve 5 yaşlarındaki küçük kızı ile beraber yürüyen bir adamın eşini öldüresiye darp ettiği görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İbrahim Zarap'ın saldırısı sonrasında kanlar içinde bilincini kaybeden kadının, çağrılan sağlık ekipleri tarafınca Samsun Gazi Hastanesine sevk edildiği bildirilirken gelen son dakika haberine göre; kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlendi.

İBRAHİM ZARAP TUTUKLANDI MI?

Eşi olduğu iddia edilen kadına yanı başlarındaki küçük kızın çığlıklarına rağmen tekme atan adam kendisine sözlü olarak "Ne yapıyorsun sen" diyenlere de büyük tepki gösterdi. Videoyu çeken kişinin eşine şiddet uygulayan şahsın tepkisi sonrasında "Kapıyı kilitle, anahtarı çek, müdahil olma" gibi söylemlerde bulunduğu da duyuldu.

Zarap’ın saldırısı sonrasında kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadın, çağrılan ambulansla Samsun Gazi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İsminin İ.Z. olduğu ileri sürülen saldırgan Başsavcılık tarafından verilen talimatla gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Başsavcılık tarafından yapılan son açıklamada ise "Samsun ili Canik ilçesinde 06 Mart 2021 tarihinde E.M.'nin boşandığı eski eşi İ.Z. tarafından darp edilmesi olayı haber alınır alınmaz derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli İ.Z. savcılık talimatıyla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Samsun'da kadına şiddet! İbrahim Zarap kimdir, tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Samsun Kadın Şiddet İbrahim Zarap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.