İbrahim Tenekeci Yeni Şafak'tan da ayrıldı

Şair ve yazar İbrahim Tenekeci, geçtiğimiz gün genel yayın yönetmenliğini yaptığı İtibar dergisinin yayın hayatına son verildiğini açıklamıştı. Tenekeci bugün de Yeni Şafak'ta kaleme aldığı köşe yazılarına ara verdi...

Muhafazakar camiada önemli bir ağırlığı bulunan ve gençlerin kendilerine feyz aldıkları bir isim olan şair ve yazar İbrahim Tenekeci, geçtiğimiz gün, genel yayın yönetmenliğini yaptığı İtibar Dergisi'nin yayın hayatına son verdiğini duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Tenekeci, “İtibar, ekim sayısıyla birlikte sekizinci yılını doldurmuş oldu. Dergimizi 90. sayıda kapatacaktık fakat son bir gayretle sekizinci yılı tamamladık. İtibar dergisi yolculuğunu nihayete erdirmiştir. 97 sayı boyunca dergimize emek ve eser veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tenekeci Yeni Şafak'tan da ayrıldı

KÖŞE YAZILARINA DA ARA VERDİ

Bu havadis ile okurlarını üzen İbrahim Tenekeci'den bugün bir kötü haber daha geldi.

İbrahim Tenekeci, yaklaşık 7 yıldır köşe yazıları yazdığı Yeni Şafak gazetesinden ayrıldı.

Tenekeci’nin kendi isteğiyle yazılarına ara verdiği ve veda yazısı da yazmadığı öğrenildi.

İbrahim Tenekeci Yeni Şafak'tan da ayrıldı - Resim : 2

"GÖNÜL YORGUNLUĞU"

İbrahim Tenekeci'nin Türk yazın hayatından bu ani ayrılığı, okurlarını olduğu kadar, medya dünyasında da büyük üzüntü yarattı.

SuperHaber yazarı Merve Şebnem Oruç, yaşanan gelişmeler üzerine, "Yaprak dökümü sonbaharda olurdu, ağaçta neredeyse hiç yaprak kalmadığına göre kış gelmiş. Çok kıymetli yazılar yazan İbrahim Tenekeci de ayrılmış." ifadeleri ile üzüntüsünü paylaştı.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan ise, "Sevgili İbrahim Tenekeci ağabey 'gönül yorgunluğu' nedeniyle gazete yazıları yazmaya ara vermiş. İtibar da kapandı malum. Umalım ki yorgunluk çabuk bitsin. O bildiğimiz enerji dolu dost çabuk dönsün aramıza. Şunun şurasında güneşe ne kaldı be İbrahim Abi?" diye yazdı.

İbrahim Tenekeci Yeni Şafak'tan da ayrıldı - Resim : 3

 

 

 

 

 

 

İbrahim Tenekeci Yeni Şafak'tan da ayrıldı ile ilgili etiketler Yeni Şafak medya Yazar şair
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.