İbrahim Tenekeci okurları ile yeni bir mecrada buluşuyor!

Şair ve yazar İbrahim Tenekeci, geçtiğimiz aylarda genel yayın yönetmenliğini yaptığı İtibar dergisinin yayın hayatına son verildiğini açıklamıştı. Tenekeci bugün, Muhit isimli aylık edebiyat ve fikir dergisinin yayın hayatına başlayacağını duyurdu.

Muhafazakar camiada önemli bir ağırlığı bulunan ve gençlerin kendilerine feyz aldıkları bir isim olan şair ve yazar İbrahim Tenekeci, geçtiğimiz aylarda, genel yayın yönetmenliğini yaptığı İtibar Dergisi'nin yayın hayatına son verdiğini duyurmuştu.

O dönem Twitter hesabından paylaşım yapan Tenekeci, “İtibar, ekim sayısıyla birlikte sekizinci yılını doldurmuş oldu. Dergimizi 90. sayıda kapatacaktık fakat son bir gayretle sekizinci yılı tamamladık. İtibar dergisi yolculuğunu nihayete erdirmiştir. 97 sayı boyunca dergimize emek ve eser veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tenekeci okurları ile yeni bir mecrada buluşuyor!

YENİ ŞAFAK'TAN DA AYRILMIŞTI

İbrahim Tenekeci, yaklaşık 7 sene köşe yazıları yazdığı Yeni Şafak gazetesinden de ayrılmıştı.

İbrahim Tenekeci okurları ile yeni bir mecrada buluşuyor! - Resim : 2

MUHİT İLE GERİ DÖNDÜ

İbrahim Tenekeci,
bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni bir dergi ile geri döneceğini ''1 Aralık tarihinden bu yana yeni bir derginin hazırlığı içindeydik. Muhit isimli aylık edebiyat ve fikir dergimiz birkaç gün içinde raflardaki yerini alacak. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır.'' ifadeleriyle duyurdu.

Ayrıca Muhit dergisinin, Turkuvaz Dergi Grubu bünyesinde çıkarılacağı belirtildi.

İbrahim Tenekeci okurları ile yeni bir mecrada buluşuyor! - Resim : 3

İbrahim Tenekeci okurları ile yeni bir mecrada buluşuyor! ile ilgili etiketler Yeni Şafak ibrahim tenekeci Muhit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.