İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya şok suçlama: 'Vurulduğum gün şirketin kasasını boşalttı'

Sosyal medya hesabından yaptığı sitem dolu Babalar Günü paylaşımıyla gündem olan 7 çocuk ve 9 torun sahibi İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının canlı yayınına telefonla bağlandı. Ailesiyle sorunlar yaşadığını zaman zaman dile getiren İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlı'nın kendisine yaptıklarını anlattı. İbrahim Tatlıses ilk eşi ve en büyük oğlu hakkında programda şoke eden açıklamalarda bulundu. İşte Tatlıses'in hayrete düşüren açıklamaları..

Ailesiyle sorunlar yaşayan ve sosyal medya hesabından dönem dönem sitem dou paylaşımlarla bulunan 69 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in dün Twitter hesabından Babalar Günü'nde ''Baba candır Baba’nın kıymetini bilmeyenler Ahmak oğlu AHMAKTIR!!'' şeklinde yaptığı paylaşımı gündem olmuştu.

Tatlıses'in 3 çocuğunun annesi ve eski eşi Adalet Sara da İbrahim Tatlıses'in bu paylaşımının ardından ‘Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun; Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… ‘Namus davası’ diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların. Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların. Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin. Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi Babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin günü kutlu olsun’ şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses, bugün Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Beyaz Magazin’ programına telefonla bağlandı.


AİLESİYLE YAŞADIĞI SORUNLARI İLK KEZ ANLATTI


İbrahim Tatlıses canlı yayında, oğlu Ahmet Tatlı ve ilk eşi Adalet Sara hakkında şoke eden açıklamalar yaptı. 4 Mart 2011 gecesi İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralanan İbrahim Tatlıses, hastaneye kaldırıldığı sırada oğlu Ahmet Tatlı'nın kasayı boşalttığını ilk kez açıkladı. Kendisinden 43 yaş küçük asistanı Gülçin Karakaya'yı çok sevdiğini ancak Bodrum'daki evine domuz yağı sürülüp büyü yapıldığı için ayrıldıklarını açıkladı. Tatlıses'in açıklamaları programa damga vurdu.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya şok suçlama: 'Vurulduğum gün şirketin kasasını boşalttı'


İşte İbrahim Tatlıses'in açıklamalarından satır başları...

 
''BANA EN BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ YAPAN AHMET'TİR''

Bütün babaların günü kutlu olsun. 45 sene önce ayrıldım, 45 senedir maaş veriyorum. Bir maaş ödemesem şirketi altına üstüne getiriyorlar. Ben anlamadım neyin helalliğini isteyeceğim? Oğluna 7 dükkan verdim, kebap salonu verdim, hepsini batırdı. Hiç mağdur olmamıştır. Kimseyi mağdur etmem. Perihan Savaş da dahil olmak üzere hiçbir kadını mağdur etmem. Neyim varsa onlarındır. Bu güne kadar hep öyle yapmışımdır. Ailemle bugüne kadar bağlanıp hiç konuşmadım. Adalet Hanım'dan 45 senedir ayrıyım, bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim Ahmet var ya bana en büyük kötülüğü yapan odur. 7 tane dükkan verdim ona. Benden ne istiyorlar bilmiyorum. Varımı yoğumu veriyorum hala kurtulamıyorum. 70 yaşımdayım hala it gibi sahneye çıkıyorum. Canıma yetti. Ben sağlığımla mı, uğraşayım onlarla mı uğraşayım?

 ''AHMET HASTANEYE KALDIRILDIĞINDA BİR DAMLA GÖZYAŞI DÖKMEDİM''

Adalet Hanım'ı 3 defa Hac'a gönderdim. 45 senedir ona bakıyorum, benim için neler yazıyor? Ben hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Ben çocuklarımdan razıyım. Allah da onlardan razı olsun. Bir tek en büyük eşşek hariç. Eşşek diyorum çünkü eşşek yani. Bir tek o hariç. Bir insana 7 dükkan verilir, 7'si de batırılır mı? Allah var ya. Akrabanın akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Benim Urfa'daki bazı akrabalarım hariç. Ahmet'in ismini bile duymak istemiyorum. Ben konuşsam ettiği lafları Türkiye yerinden oynar. Bodrum’dan çıktım geliyorum bana çok ağır laflar etti. Yine de söylemeyeceğim. Beyin kanaması geçirdiğinde eğer bir damla gözyaşı döktüysem şerefsiz oğlu şerefsizim. Dökmem çünkü ettiği lafları, ihanetini bilirim.

 ''BEN VURULDUM, AHMET ŞİRKETTEKİ KASAYI BOŞALTTI''


Ben vuruldum hastanedeyim, nereye gitti biliyor musunuz? Şirkete gidip kasayı boşalttı. İdo, Melekk, Dila diğer çocuklarım bunu niye yapmıyor? Niye direkt kasaya gidiyor? Hep içime attığım için ellerim kaşınıyor, bu haldeyim. Adalet Hanım'ın oturması için ev yaptım. Helal hoş olsun. 3 bin lira para veriyorum. Yeter yeter.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya şok suçlama: 'Vurulduğum gün şirketin kasasını boşalttı' - Resim : 2

 ''EVLENİYORDUM, EVİME DOMUZ YAĞI SÜRDÜLER''

Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Ben burada çekirdek ailemi kurmuş evleniyordum. Ayrıyız şu an sevgilimle. Dünya bir tarafa o bir tarafa. Seviyorum. O da beni seviyor. Ben bütün mallarımı onun üstüne yapmazsam şerefsizim. İnşallah barışırız. Telefonda görüşmüyoruz. Domuz yağı sürünce ne olur? Görüşmek istemiyor. Ben ona ev de aldım, araba da aldım. Ona feda olsun. O benim sol yanım, kalbim. Kimsem de yok. O yanımdaydı. Evet Gülçin Karakaya. Yaş farkı falan önemli değil. Çocuklar para gitmesin diye bakıyor.

 ''BÜTÜM MAL VARLIĞIMI MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLAYACAĞIM''


Ben bunlara ne yapacağımı biliyorum. Bütün her şeyimi Mehmetçik Vakfı'na vereceğim. Bütün çocuklarıma koşan benim. Dilan dışında Elif'im dışında Babalar Günü'mü kutlayan olmadı. Çünkü yüzleri yok. Bağırmaktan sesim kısıldı, ağlamam. Beni kadın düşmanı olarak göstermeyin. Böyle seven bir insan nasıl uzaklaşır? 48 kiloya düşmüş... O kara peçeli var ya.. Bir de onun oğlu var. Bodrum'da yanıma gelip yalvardı. Bana telefonla evlendiğini söyledi. Babanın haberi olmaz mı bir şeylerden. 45 senedir aylık ödüyorum, bir ay ödemeyeyim var ya... Ben itibarsızlaşmam. Kimse beni bozamaz. Onlar sadece konuşurlar. Derya benim ana kraliçemdi. Onu bile kıskandılar. Cenazem çıkar yine de Ahmet'e bir şey vermem.

 İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya şok suçlama: 'Vurulduğum gün şirketin kasasını boşalttı' - Resim : 3

 

 

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlı'ya şok suçlama: 'Vurulduğum gün şirketin kasasını boşalttı' ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ahmet tatlı ahmet tatlıses Adalet Sara Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.