İbrahim Tatlıses'ten kızının sevgilisine olay sözler! İmparator sonunda itiraf etti!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, menajeri Şule Çınlama ile Emrah Yazar'ın düğününe katıldı. Genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile Gülben Ergen ile düğüne katılan İmparator itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, menajeri Şule Çınlama ile Emrah Yazar'ın düğününde nikah şahidiydi. Çiftin nikah şahitliğini İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, İzmir AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, iş insanı Bilal Avcı ve iş insanı Serhat Ararat yaptı. Tatlıses, kızı Dilan Çıtak ve sevgilisi Levent Dörter'in ilişkileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'ten Damadı Hakkında Olay Sözler!

İbrahim Tatlıses, "Şule benim kızım gibidir. Kızımın düğününü yapıyorum. Allah mutlu etsin" derken Gülben Ergen ise törende olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Nikahın ardından herkes masalarına geçerken, Tatlıses'in bir yanında Gülben Ergen bir yanında ise sevgilisi Gülçin Karakaya oturdu. İbrahim Tatlıses'te "Canlarım yanımda. İkisi de kırmızı giymiş ben de beyaz. Olduk Türk Bayrağı" diyerek ortamı şenlendirdi. Tatlıses, yeni bir klip çekeceğinin müjdesini de verdi ve bu klipte Gülben Ergen'le oynayacaklarını belirtti.

Yeni saçlarıyla dillere düşen İbrahim Tatlıses'ten beklenen açıklama: Boya  saçımda fazla kaldı - Haberler Magazin

İbrahim Tatlıses, kızının sevgilisi Levent Dörter hakkında da itirafta bulunduç. Levent Dörter'i başta istemediğini ifade eden İmparator; "Levent'i başta istemedim. Ancak tanıdıkça sevdim. Kızımı üzmüyor" dedi.

İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırı' davasında yeni mütalaa

İbrahim Tatlıses'ten kızının sevgilisine olay sözler! İmparator sonunda itiraf etti! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.